Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE Pagube de 4.500 lei după INCENDIU în localitatea Mănărade. O autoutilitară s-a făcut scrum

pompieri

Publicat

Un autoturism s-a făcut scrum, miercuri, în jurul orei 22.00, pe raza localității Mănărade, după un incendiu puternic izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Pagubele se ridică la aproximativ 4.500 de lei.

Pompierii din Blaj au fost chemați să intervină, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară aflată pe raza localității Mănărade. Potrivit ISU Alba, autovehiculul se afla în afara părții carosabile (DN 14B), pe raza localității Mănărade.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, miercuri, la ora 22.13, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o autoutilitară, proprietatea lui C.A. pe DN 14B, Loc. Mănărade.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de intervenție Blaj, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Ca urmare a acestui eveniment, a ars autoutilitara în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 4.500 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate