Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu la un ciclon de rumeguş din cartierul Bărăbanţ. Pericol de propagare la hala de producţie din zonă

Publicat

pompier

Pagube materiale în valoare de circa 400.000 de lei au fost produse, miercuri, în urma unui incendiu izbucnit la un ciclon de rumeguş aparaţinând unei fabrici de cherestea din cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. Flăcările prezentau pericol de propagare la hala de producţie aflată în imediata apropiere, aşa că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea de urgenţă a focului.

Ca urmare a incendiului, au ars 2 metri cubi de rumeguş din interiorul ciclonului, s-au degradat 5 motoare electrice trifazice, sistemul de filtrare al ciclonului, mantaua metalică a ciclonului în proporţie de 50% şi instalaţia electrică ce acţiona motoarele. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 4.200.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la unul dintre motoarele electrice ale ciclonului. Pompierii militari au acţionat cu 5 autospeciale de stins incendii, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax