Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INCENDIU la fabrica de mobilă din Mirăslău. Flăcările au cuprins o hală cu lacuri şi vopsele. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Publicat

masina interventie pompieri

masina interventie pompieri1Marți dimineața, începând cu ora 7.30, Detașamentul de Pompieri din Aiud a intervenit în comuna Mirăslău, pentru stingerea unui incendiu.

Din primele informaţii, incidentul a fost semnalat la o fabrică de mobilă din localitate.

Potrivit ISU Alba, incendiul a cuprins o hală cu produse inflamabile (lacuri, vopsele), de 250 mp, aparținând unei fabrici de mobilă din comuna Mirăslău.

Pompierii din Aiud s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În total, 22 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Din informațiile primite, incendiul a fost localizat (mai ardea în interiorul halei și la acoperiș, în jurul orei 8.30), fără a exista pericolul de extindere.

Nu au fost înregistrate victime.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax