Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO-VIDEO: Pagube de 10.000 de lei după INCENDIU la un depozit de lemne din municipiul Alba Iulia

Publicat

20614477_1749682798383116_552087590_n Pompierii din Alba Iulia au intervenit marți dimineața, la ora 9.30, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Alba Iulia, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un depozit de lemn al firmei Compact Construct. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un cablu electric defect, iar pagubele se ridică la suma de 10.000 de lei.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit marți, la ora 09:29, în municipiu, pe strada Mihail Kogălniceanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia unui depozit de lemne aparținând unei societăți comerciale. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul depozitului de lemne confecționat din lemn și învelitoare din tablă și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 200 mp, 10 mc de material lemnos și 20 ml de conductori electrici. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un cablu electric defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;

  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Tot marți dimineața a avut loc o explozie urmată de un incendiu la fabrica Kronospan din Sebeș unde au ars mai multe cicloane de rumeguș și un filtru de praf. Nu au existat persoane rănite în urma acestui incident.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax