Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu lângă Săsciori. A ars acoperişul unui atelier de tâmplărie

Publicat

Pompierii din Sebeş au intervenit luni, în localitatea Sebeşel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie. Pagubele au fost estimate la suma de 2.000 de lei.

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină luni, la ora 11.39, în localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, pe str. Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui atelier de tâmplărie, proprietatea lui M.G.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

Ca urmare a incendiului au ars acoperişul atelierului pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp şi tavanul din placaj pe o suprafaţă de circa 50 mp.

Pagubele produse se ridică la circa 2.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 200.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un sistem de încălzire defect.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax