Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INCENDIU pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu: O autoutilitară, cuprinsă de flăcări. TRAFIC BLOCAT

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVSjAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări pe autostrada A1, sensul Sebeș – Sibiu, înainte de Săliștea. 

Incendiul s-a petrecut marți, în jurul orei 12.15. Din video-ul postat de un participant la trafic se poate observa cum focul se manifestă în partea din fața a automobilului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe prima bandă pe Autostrada A1, pe sensul Sebeș către Sibiu, la kilometrul 274, în afara localității Aciliu, județul Sibiu, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unei autoutilitare. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

UPDATE 12:50 – ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD pe autostrada A1, km 274, sensul spre Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un microbuz transport marfă. La momentul sosirii forțelor incendiul se manifesta generalizat. Nu sunt semnalate victime. Intervenția se află în dinamică. Pompierii militari lucrează pentru lichidarea incendiului.

Știre în curs de actualizare

sursă video: Info Trafic Sibiu

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax