Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Incendiu pe Autostrada A10 Sebeș – Alba Iulia. Un camion a luat foc. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, în apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a făcut scrum.

UPDATE 4, ora 15:50 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, județul Alba, s-a produs o explozie la nivelul unui autocamion aflat în deplasare, acesta a impactat parapetul median și un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări. Șoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 – 60 de minute.

UPDATE 3, ora 15:45 – Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat. La momentul de față forțele de intervenție lucrează la stingerea în totalitate a incendiului.

Șoferul camionului a fost asistat medical de către echipajul SMURD și ulterior transportat la UPU Alba, acesta prezentând mai multe leziuni minore.

UPDATE 2, ora 15:30 – Potrivit unor martori, șoferul camionului cuprins de flăcări ar fi fost salvat de către un tânăr pe nume Rareș, din Sântimbru.

UPDATE, ora 15:25 – Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul incendiului, acesta se manifestă cu ardere generalizată la întreg camionul.

La momentul de față se lucrează la localizarea și stingerea acestuia.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu pe autostrada A10, sens Sebeș – Alba Iulia.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un izbucnit la un camion.

Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

sursa foto, video: cititori Alba24, ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax