Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO INCENDIU pe Autostrada A10, sensul Teiuș – Alba Iulia: Remorca unui TIR a luat foc. Se circulă pe o singură bandă

Publicat

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață, în jurul orei 6.20, pe Autostrada A10, sensul de mers Teiuș-Alba Iulia, transmit pompierii din Alba.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, au transmis reprezentații ISU Alba Iulia, la ora intervenției. 

La ora 8.40, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe banda numărul 1, fiind formată coloană de autovehicule de 1 kilometru. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Din primele informații, incendiul a izbucnit la remorca unui TIR. Arde generalizat o remorcă încărcată cu materiale textile, aceasta fiind desprinsă de capul TIR-ului.

La fața locului intervin pompierii din Aiud cu trei autospeciale.

UPDATE 06.35: În ajutor se deplasează și o autospecială de la Alba Iulia.

UPDATE 06.41: Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru stingerea în totalitate și înlăturarea efectelor negative produse de incendiu.

UPDATE 8.30: Potrivit IPJ Alba, traficul se desfășoară pe o singură bandă. Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe banda numărul 1, fiind formată coloană de autovehicule de 1 km. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

UPDATE 8.50: Potrivit ISU Alba, incendiul a fost lichidat. Aproximativ 10 tone de materiale textile au ars, iar remorca s-a făcut scrum.

Misiunea este în dinamică, știre în curs de actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax