Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiu provocat intenţionat la o gospodărie din Abrud. Pompierii au oprit extinderea focului la casa de locuit

Publicat

Un adăpost de animale din orașul Abrud a fost mistuit de flăcări, marţi, în jurul orei 19.oo. Focul a cuprins întreaga anexă gospodărească, ridicată din lemn,  și 3 tone de fân. Cercetările au scos la iveală că incendiul a fost pus provocat intenționat.

Pichetul de Pompieri Cîmpeni a acționat cu 3 autospeciale  de lucru cu apă și spumă, după o oră și jumătate reușind să oprească incendiul. În grajd nu se aflau animale, în momentul în care a izbucnit focul. Pompierii au reușit să stingă flăcările la timp, acestea amenințând să treacă la casa de locuit din apropiere. În urma cercetărilor efectuate  de către politiști, a rezultat că incendiul a fost provocat de către fiica proprietarei, în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice. Aceasta a fost identificată în apropierea locului incendiului şi transportată la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Alba. Valoarea pagubei produse în urma incendiului este de aproximativ 10.000 lei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Tot marţi, la Blaj a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi din localitate, din cauza unei tigări. Pompierii au acţionat cu 2 autospeciale și, timp de o oră, au încercat să stingă resturile  menajere, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax