Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Incendiu violent la o casă din Lancrăm. Pompierii din Alba Iulia și Sebeș intervin cu cinci mașini

Publicat

YouTube video

Garda Sebeș intervine cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu violent la o casă din localitatea Lancrăm.

Forțele de intervenție au fost suplimentate cu două autospeciale din cadrul Detașamentului Alba Iulia.

Focul a cuprins aproximativ 100 de metri pătrați, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

YouTube video

UPDATE OFICIAL ISU:

Garda de Intervenție Sebeș cu sprijin de la Detașamentul de pompieri Alba-Iulia și în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș au intervenit ieri seară, în localitatea Lancrăm, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperișului unei anexe gospodărești (șură) urmând să se extindă și la nivelul acoperișului locuinței propietarului.

Pompierii militari au acționat cu cinci autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul locuinței și acoperișul anexei din lemn cu învelitoare din țiglă pe aproximativ 300 mp.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind un scurt circuit electric.

UPDATE 1: Reprezentanții ISU Alba au precizat că incendiul a fost localizat. ”Se intervine în continuare pentru lichidare. Incendiul s-a manifestat la două anexe gospodărești și la nivelul acoperișului unei locuințe, pe aproximativ de 300 mp. Nu sunt înregistrate victime” a transmis biroul de presă al instituției.

UPDATE 2: În urma incendiul a fost distrus acoperișul locuinței cu învelitoare din țiglă și acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind un scurt circuit electric, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Sursă Foto/Video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elisa Moldovan

    marți, 22.01.2019 at 19:01

    Să știe ce casa este?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax