Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendiul de la Colectiv: Primăria Alba Iulia donează 50.000 de lei pentru doi frați răniți. Proiect la aprobat în ședința CL

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

primaria alba iulia Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința de vineri, 20 noiembrie, alocarea sumei de 50.000 de lei, din bugetul Primăriei, pentru sprijinirea a doi frați, răniți în incendiul de la Clubul Colectiv din București.

Cei doi frați, Alexandru și Nicoleta Șerban, locuiesc în București și sunt elevi în clasa a X-a la Liceul „Decebal”. Au scăpat cu viaţă din incendiul declanşat pe 30 octombrie, la Clubul Colectiv, după ce băiatul de 17 ani şi-a pus sora să se ţină de un lanţ prins la pantaloni.

Sunt internați în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență „Grigore Alexandrescu” din București, Alexandru are arsuri pe aproape tot corpul, iar sora lui, Nicoleta, se află în aceeași stare. Nu au niciun ajutor, iar mama lor nu știe cum se va descurca de acum încolo cu cei doi copii, mai ales că vor avea nevoie de tratament specializat, deoarece rănile de pe corp nu se vor vindeca rapid, vor avea nevoie de operații multiple și medicamentem, se arată în documentaţia proiectului.

În acest context, pentru a veni în sprijinul familiei tinerilor Alexandru și Nicoleta Șerban, Primăria Alba Iulia propune alocarea sumei de 50.000 de lei din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local.

Bilanțul victimelor tragediei din clubul bucureștean a urcat, vineri, la 55 de persoane care şi-au pierdut viaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax