Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiul de la Mănăstirea Râmeț a fost provocat INTENȚIONAT. Au ars 1500 de metri cubi de lemne și magazia în care se aflau

Publicat

Focul la magazia de lemne a Mănăstirii Râmeț a fost pus intenționat, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba. Poliția a început cercetările în această cauză. 

Reamintim că un incendiu a izbucnit joi după-amiaza, în jurul orei 17:00, la o anexă a Mănăstirii Râmeț.

A ars magazia de lemne în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați și aproximativ 1.500 de metri cubi de material lemnos, care era depozitat în magazia de lemne.

Cauza probabilă de incendiu a fost stabilită ca acțiune intenționată.

Citește și: UPDATE VIDEO: INCENDIU la Mănăstirea Râmeț. O magazie de lemne s-a făcut scrum. Intervenția pompierilor a durat 8 ore

Stingerea incendiului a durat mai bine de 8 ore, acesta fiind localizat și lichidat în limitele găsite fără ca acesta să se extindă la vecinătăți, la ajungerea fortelor de intervenție întreaga magazie arzând generalizat.

”Ținem să mulțumim pe această cale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale Orașului Teiuș, comunei Stremț și personalului mânăstirii care a încadrat mașina de intervenție aflată în dotarea Mănăstirii Râmeț pentru modul deosebit de profesionist și efecient prin care au sprijinit intervenția” au transmis reprezentanții ISU ALBA.

Sursă: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate