Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Incendiul de la Sălciua a REIZBUCNIT, la nici o zi după ce a fost lichidat. Zece pompieri, retrimiși în teren

Publicat

YouTube video

Incendiul de la Sălciua, care a i-a ținut pe pompieri în priză aproape șase zile, a reînceput. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că Stația Câmpeni intervine pentru stingerea incendiului de vegetație uscată și litieră de pădure. Zece subofițeri și două autospeciale de stins incendii au fost trimise în comună vineri după masă.

Nici nu au apucat să respire ușurați după stingerea incendiului de la Sălciua, că pompierii au fost nevoiți să se întoarcă pentru o nouă luptă cu flăcările. Reamintim că pompierii de la stația Câmpeni s-au lupta de șase zile cu un incendiu de vegetație uscată în comuna Sălciua de Sus și în Ocoliș. Focul a izbucnit sâmbătă dimineață, cu aproape o săptămână în urmă.

În urma incendiului din această săptămână din zona Sălciua de Sus au fost afectate de flăcări 93 de hectare de vegetaţie uscată din pădure. Incendiul de vineri este pe aceeaşi suprafaţă.

Incendiul a fost înregistrat prin satelit de Terrasigna, o companie care se ocupă, printre altele, cu monitorizarea mediului.

incendiu apuseni Foto: Terrasigna, Fire monitoring in Apuseni Mts. (Alba County, Romania) using Copernicus Sentinel-2 satellite images (3-8.112018).

Foto/video: arhivă incendiu Sălciua

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax