Connect with us
Publicitate

ABRUD

Încep evenimentele în Țara Moților. BIOS ABRUD – activități culturale, sportive și educative, pentru copii și tineri. PROGRAM

Publicat

În perioada 1 – 7 iunie, Primăria orașului Abrud va desfășura o serie de activități culturale, sportive și educative, pentru copiii și tinerii din Țara Abrudului, cu intenția de a promova unitar două sărbători de tradiție: Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie și Ziua Internațională a Mediului – 5 iunie, pe care Consiliul local al orașului Abrud dorește să le celebreze sub conceptul-umbrelă BIOS ABRUD.

„Oportunitatea de a găsi o cale comună de comunicare, prin care un mediu curat și sănătos ajută la creșterea armonioasă a tuturor, copii sau adulți, este filozofia prin care vrem să atragem atenția membrilor societății noastre și să promovăm, cu acest prilej, și un maraton de vaccinare în mica noastră comunitate”, a transmis primarul Cristian Albu.

Primăria orașului Abrud susține sportul, cultura și educația, și adresează invitația de a participa la evenimentul BIOS ABRUD tuturor celor care prețuiesc aceste valori.

Program BIOS Abrud, 1 – 7 iunie 2021

În ziua de 1 iunie 2021, actorul Dorel Vișan va susține un atelier creativ de teatru, improvizație, regie și mânuire păpuși, iar în 5 iunie 2021, invitatele evenimentului, Gabriela Szabo și Simona Amânar Tabără, în calitate de ambasadori ai sportului românesc, vor fi prezente la competițiile sportive.

În zilele de 5, 6, și 7 iunie, Primăria orașului Abrud, Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” Abrud, Crucea Roșie Alba și Direcția de Sănătate Publică Alba, organizează un Maraton de Vaccinare, pe care îl propune atât comunității, cât și turiștilor aflați în zonă. Pentru vaccinul Pfizer se poate face atât prima doză, cât și rapelul, pentru cei care sunt în perioada de rapel, iar pentru vaccinul Johnson & Johnson, se face o singură doză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax