Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încep înscrierile la grădiniţele din Alba pentru anul şcolar 2011-2012

Publicat

Părinţii copiilor de grădiniţă sunt aşteptaţi să îşi înscrie micuţii pentru anul şcolar viitor 2011-2012. Potrivit înformaţiilor furnizate de inspectorul ISJ, Eugenia Ignat, grădiniţele vor începe reînscrierile pentru copiii care se află deja în sistem, în intervalul 28 februarie-4 martie. „Se va face propriu-zis o confirmare a locurilor pe care le avem ocupate, câţi dintre copiii înscrişi îşi continuă studiile sau pleacă la şcoală. Tot în această perioadă, sunt aşteptaţi şi fraţii copiilor deja înscrişi la grădiniţă, care beneficiază de un regim prioritar la înscrieri”.

Începând cu data de 7 martie, vor începe înscrierile la grădiniţele cu program normal sau prelungit din Alba, pe locurile care mai sunt disponibile. Pentru a-şi putea înscrie micuţii, părinţii trebuie să prezinte o copie după certificatul de naştere al copilului şi să completeze o cerere scrisă, pe care o vor primi în format tip.

În prezent, în grădiniţele din judeţul Alba sunt înscrişi peste 2000 de copii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax