Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încep înscrierile pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din M.A.I.

Publicat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a demarat activitatea de selecţionare a candidaţilor pentru concursul de admitere la instituţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), precum şi pentru locurile destinate MAI din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Înscrierile şi depunerea dosarelor pentru candidaţii cu domiciliul sau reşedinţa pe raza judeţului Alba se fac în zilele lucrătoare, între orele 09.00-11.00 şi 13.00-15.00, până la data de 03.06.2011, pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi până la data de 01.07.2011, pentru şcolile de agenţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba din municipiul Alba Iulia, strada I.C. Brătianu, nr. 9.– Serviciul Resurse Umane.

Pentru a întruni criteriile specifiice în vederea recrutării, candidaţii rebuie să aibă vârsta de până la 27 ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere pentru formarea iniţială ca poliţist sau militar, să aibă înălţimea de minim 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile, să fi obţinut, în perioada studiilor liceale, media generală de minim 8.00 la purtare şi, nu în ultimul rând, să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, respectiv www.politiaalba.ro.

Vă prezentăm cifrele de şcolarizare aprobate pentru sesiunea 2011:

1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, învăţământ de zi:
– la specializarea „Ordine şi siguranţă publică” – 200 locuri;
– la specializarea „Drept” – 50 locuri;
2. Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, învăţământ de zi, 650 locuri;
3. Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, învăţământ de zi, 150 locuri;
4. Instituţii de învăţământ ale M.Ap.N.
– candidaţi pentru Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Institutul Medico-militar, respectiv candidaţi (bărbaţi) pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti; Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” din cadrul Ministerului Apărării Naţionale;

Recrutarea se realizează în raport de locul de domiciliu sau de reşedinţă al candidaţilor, potrivit opţiunii acestora, femeile şi bărbaţii candidând pe aceleaşi locuri, fără discriminare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax