Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încep lucrările de reabilitare la sediul Poliției Locale din Alba Iulia. Care este valoarea investiției și când va fi finalizată

Publicat

Peste 3 milioane de lei vor fi investiți pentru renovarea energetică a clădirii – monument istoric – în care își desfășoară activitatea Direcția Poliția Locală Alba Iulia.

Amplasamentul pentru începerea lucrărilor în cadrul proiectului „Renovarea Energetică a Clădirilor Publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală” finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost predat pe 6 iunie, a anunțat viceprimarul Marius Filimon.

Prin investiția propusă se urmărește îmbunătățirea condițiilor de igienă și confort termic interior, reducerea consumului de gaze naturale combustibile utilizate la prepararea agentului termic pentru încălzire, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, cu efect pozitiv asupra schimbărilor climatice, reducerea cheltuielilor cu încălzirea spațiilor pe perioada de iarnă, reducerea costurilor cu climatizarea pe perioada de caniculă, soluții moderne și materiale de calitate pentru rezolvarea degradărilor nestructurale, realizarea de strategii pentru eficiență energetică cum ar fi, de exemplu, strategii de reducere a CO2.

Totodată, clădirea va fi echipată și cu 5 stații de încărcare pentru mașini electrice.

Valoarea totală a lucrărilor este de 3.077.525,72 lei, iar termenul de prestare a serviciilor de proiectare și de execuție a lucrărilor prevăzute în contract este de 12 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax