Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Încep lucrările la alte trei sensuri giratorii din Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia a demarat lucrările la sensul giratoriu situat la intersecţia dintre străzile Henri Coandă şi Vasile Alecsandri. Materialele folosite la construcţia acestuia vor fi similare cu cele din ultimul sens giratoriu dat în folosinţă la intersecţia străzii Horea cu Calea Moţilor, iar, potrivit administraţiei locale, costul execuţiei se ridică la suma de 85. 623 lei.

Diametrul noului sens giratoriu va fi de 5,5 metri, cu o supralărgire de 1,5 metri, iar culoarele existente pe şosea vor fi determinate de două benzi de circulaţie pe sens, totalizând 7 metri lăţime. De asemenea, lucrările includ remodelarea trotuarelor din zona respectivă, pentru canalizările pluviale. Firma care se ocupă de realizarea acestei investiţii este „Elis Pavaje”.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, au fost alocate fonduri din bugetul local pentru executarea în acest an a patru sensuri giratorii, în special în zone unde au loc frecvent accidente uşoare. Următoarele două sensuri giratorii care urmează să se permanentizeze se află la intersecţia Calea Moţilor cu strada Doinei, precum şi la intersecţia străzii Toporaşilor cu Bulevadrul Revoluţiei. Termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit la sfârşitul lunii iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax