Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încep lucrările la cea mai mare zonă de agrement de lângă Alba Iulia. Debarcader pe malul râului Mureș, la Ciugud

Publicat

Un prim pas pentru amenajarea zonei de agrement de la Drâmbar: Primăria Ciugud a achiziționat recent lucrările de construire a unui debarcader, pe malul râului Mureș. Valoarea investiției este de circa 82.000 de euro. 

Primăria comunei Ciugud a achiziționat, la începutul lunii iunie, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările de construire a unui debarcader, pe malul râului Mureș, în localitatea Drâmbar. Valoarea contractului este de 397.024,68 de lei (aproximativ 82.000 de euro). Firma care va realiza construcția debarcaderului este Lincoln Plus SRL. 

Primăria Ciugud a achiziționat, de asemenea, servicii de supraveghere a lucrărilor, prin diriginte de șantier construcții civile hidrotehnice edilitare și drumuri, valoarea contractului fiind de 3.500 de lei.

Execuția lucrărilor de construire a debarcaderului presupune:

– săpătură mecanizată și manuală

– armare

– cofrare

– turnări de betoane

– procurare și montaj echipamente

Vezi și FOTO: La Ciugud se va face o zonă de agrement, pe malul Mureșului. Debarcader, terenuri de fotbal și spațiu de campare

Reamintim faptul că în cadrul unui proiect cu banii europeni, derulat de comuna Ciugud prin FLAG Bazinul Mureşului, Secaşelor şi afluenţii acestora, se propune amenajarea unei zone de agrement, la Drâmbar. Zona va include un debarcader, terenuri de fotbal, tenis, zone de promenadă, pescuit, campare (pentru rulote şi corturi) și de picnic.

În cadrul proiectului, opt localităţi vor beneficia de debarcadere cu ambarcaţiuni ce vor putea fi folosite în scop turistic şi nu numai. Distanţa acoperită este de peste 60 de kilometri, între Sântimbru – Alba şi Geoagiu – Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax