Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încep lucrările pentru construirea drumului expres ce va lega va lega Clujul la Autostrada A3

Publicat

Încep lucrările pentru construirea unui drum expres între Autostrada A3 – Transilvania și drumul național DN 1, la Tureni, în zona de sud a municipiului Cluj-Napoca.

Contractul pentru construirea drumului de legătură a fost semnat la sfârșitul lunii iulie. Licitația a fost câștigată de către asocierea Dimex-2000 Company (Leader), Obras Publicas Y Regadios, OPR Asfalt, Autotehnorom, Con-A Operations. Constructorul are la dispoziție 562,61 milioane de lei (fără TVA) şi 18 luni pentru a finaliza lucrările.

Pe aceast drum expres vor fi construite 7 poduri și viaducte, din care cel mai lung va fi la kilometrul 4 peste Valea Racilor, un viaduct cu 6 deschideri și o lungime totală de 258 de metri din care tablierul are 246 metri.

Drumul expres cu o lungime de circa 5 km va avea o lățime a benzii de circulație de 3,5 metri, un acostament lat de 2,25 metri și spațiu median de 3 metri lățime prevăzut cu separatoarele de sens.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax