Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încep REGLĂRILE DE CONTURI în PSD, după eșecul Vioricăi Dăncilă. Bădălău: ”Încerc să rămân calm”. Declarații DURE la Cluj

Publicat

Nici nu s-au închis bine urnele că încep deja primele declarații dure în interiorul PSD. Apar primele declarații și primele reglări de conturi. Un congres extraordinar al partidului ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an, foarte posibil chiar înainte de sărbători,

Deputatul PSD Horia Nasra i-a cerut demisia lui Liviu Alexa, șeful PSD Cluj, acuzându-l că a obținut un ”rezultat dezastruos” în județ la alegerile prezidențiale.

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc! #Demisia !” este reacția deputatului. 

A fost prima ieșire publică a unui lider local PSD după eșecul catastrofal al Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, dar nu și ultima.

Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, unde Viorica Dăncilă a câștigat 60% conform declarațiilor acestuia, a atacat staful de campanie pentru lipsa unei ”strategii la nivel național”. Bădălău a mai declarat că PSD nu a luat ”decizii radicale” la vremea potrivită și că de 2-3 ani ”doar peticesc lucrurile”, iar această ezitare i-a costat:

Încerc să rămân calm. Asta e părerea mea la cald. În Giurgiu am câștigat județul și municipiu și le mulțumesc oamenilor că au înțeles importanța alegerilor. Dar nu am avut un concept clar de strategie la nivel național. Staful de campanie este vinovat pentru asta.

A venit timpul unei analize serioase, structurate la nivelul PSD. Trebuie să avem capacitatea să ne revenim până la locale. La Giurgiu am câștigat pe strategia județeană, nu națională. De doi ani, trei ani, peticim lucrurile și nu luăm decizii radicale. Și lucrul ăsta ne-a costat pe toți”, a declarat Niculae Bădălău duminică seară, la Antena 3. 

Gabriela Firea și Eugen Teodorovici au dat un interviu în tandem, la Antena 3, imediat după eșecul răsunător înregistrat de candidatul PSD Viorica Dăncilă.

Primarul Capitalei a vorbit despre ”tradiția negativă” a social-democraților de a-și devora liderul politic după înfrângere și despre influencerii de pe rețelele de socializare care au transmis ”un mesaj negativ mai puternic decât deciziile bune ale Guvernului”.

Un congres extraordinar al partidului ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an, foarte posibil chiar înainte de sărbători, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. 

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax