Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încep turneele la Theodora Golf Club, cu un prim eveniment în luna iunie. CALENDARUL competițional 2020

Publicat

golf

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, începe sezonul competițional după o amânare de aproximativ două luni a evenimentelor, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Prima competiție, ”Transavia Golf Cup”, care ajunge la ediția a XII-a, este programată pentru data de 20 iunie. 

În luna iulie pe terenul din Alba, vor fi organizate două competiții: ”Lamacos Golf Cup”, a treia ediție, în data de 4, iar pe 11 iulie, ”Smithfield Golf Cup”, aflat tot la a treia ediție.

Luna august, este și cea mai bogată din punct de vedere competițional la Theodora Golf Club: pe 1 august – ”President Golf Cup”, ediția cu numărul trei, între 14 și 15 ale lunii este programat ”Lady”s Gentlemen & Golf Cup 2 nd Edition by Daniela Sima”.

La jumătatea lunii, pe data de 16 august – ”Borsec Golf Cup” ediția cu numărul 10, iar pe 29, ”Elis Golf Cup” ediția cu numărul șapte.

În septembrie sunt programate trei competiții: 5 septembrie – ”Zacaria Golf Cup 6 edition”, între 10 și 12 ale lunii – ”Romania Amateur Championship – EGA”, iar pe 26 ”Carnexpo Grill Golf Trophy” care se va afla la prima ediție.

Tot trei turnee sunt programate și în luna octombrie: pe data de 3 – ”Electrogrup Golf Cup 3 edition”, 10 octombrie – ”Oktoberfest Golf Cup”- prima ediție și pe 24 – ”Wine Golf Cup 3 edition”.

Sezonul competițional se încheie în luna noiembrie, cu ” Theodora Golf Club Members Golf Cup”, ediția cu numărul trei, programată pentru data de 7 noiembrie.

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m.

Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului.

Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax