Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii pot depune cereri pentru a beneficia de ajutoare la încălzirea locuinţei

Publicat

Albaiulienii care doresc să beneficieze de ajutoare pentru încăzirea locuinţei pot depune cereri la Serviciul de Asistenţă Socială Alba Iulia, zilnic, între orele 8.30-16.00. Menţionăm că aceste subvenţii sunt acordate persoanelor cu un venit net de până la 615 lei pe membru de familie.

Începând cu data de 10.10.2011, de la sediul Serviciului public de Asistenţă Socială Alba Iulia, strada Bucovinei nr.3 şi sediul E.On Gaz, strada Olteniei nr.21A, se pot ridica formularele conţinând cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului la încălzirea locuinţei.

La cerere se vor ataşa următoarele documente:
– BI/CI pentru solicitantul de ajutor pentru încălzirea locuinţei (până la 14 ani-certificate de naştere) cu domiciliul/reşedinţa la adresa unde se solicită ajutorul;
– factura E.ONnGaz.

La sediul serviciului este afişată lista cu bunurile ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei. Titularii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei sunt obligaţi să comunice orice modificare intervenită în componenţa familiei, a veniturilor şi a celorlalte date trecute pe cerere, în termen de 5 zile de la modificare.

Pentru verificarea veridicităţii datelor înscrise în declaraţiile pe propria răspundere, SPAS va efectua anchete sociale până la începutul sezonului rece următor, pentru cel puţin 60% dintre beneficiarii dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinţei. Furnizarea unor date eronate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 200-1000 lei.

Stabilirea dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece noiembrie 2011-martie 2012, se face prin dispoziţie a primarului, după cum urmează:
– începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până în data de 20 a lunii respective;
– începând cu luna următoare, pentru cei care au depus documentele după data de 20 a lunii.
Informaţii suplimentare, la sediul SPAS şi pe site-ul Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax