Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începând de luni, pensionarii vor încasa pensiile pe luna aprilie. Ministrul Muncii anunță creșteri „spectaculoase”

Publicat

Pensionarii vor încasa, începând de luni, pensiile aferente lunii aprilie, ministrul Muncii, Marius Budăi, anunțând creșteri „spectaculoase” pentru cei care s-au încadrat în grupele I și II de muncă.

Ministrul a mai precizat că 33.000 de decizii de pensii au fost deja expediate, conform.

„Începând de luni, facem plata aferentă lunii aprilie pentru tot ce înseamnă pensii în perioada sărbătorilor de Paște, dar și a noului calendar al pensiilor. Până în data de 15 aprilie, orice pensionar din România va avea banii acasă indiferent de forma de plată sau fie prin cont bancar. Într-adevăr, sunt creșteri spectaculoase pentru cei care au lucrat în grupa I și a II-a de muncă și nu li s-a acordat punctaj. Într-adevăr, sunt diferențe mari de bani, diferențele despre care vorbesc sunt cele care sunt incluse de la 1 octombrie până în prezent”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 
Budăi a mai subliniat că peste 33.000 de decizii de pensii, din cele 42.000 promise până la Paște, sunt deja expediate către pensionari.

„În jurul Sărbătorilor de Paşte, când se plătesc diferenţele pentru pensii, aceşti români ai noştri vor primi acasă diferenţele de bani. Suntem în dinamica exactă pe care eu mi-am dorit-o. Încă o dată vreau să menționez că acea majorare de la 1 septembrie, de la 1.100 la 1.260 de lei în ciuda declarațiilor panicoase ale comisiilor din Opoziție, dacă ne uităm în buget, banii sunt prinși acolo și nici acele majorări nu sunt în pericol, cum nu sunt nici aceste majorări conform recalculării, pentru că au fost foarte multe declaraţii şi eu înaintea Sărbătorilor de Paşte vreau să aduc împreună cu colegii mei din Ministerul Muncii şi cu tot Guvernul un zâmbet pe buzele pensionarilor”, a mai spus ministrul Muncii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax