Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe anul cu o schimbare! La Bosch Blaj departamentele de Resurse Umane și Controlling își măresc echipa

Publicat

Fabrica Bosch din Blaj a crescut puternic producţia pentru liniile existente în sectorul “Soluţii de mobilitate” (senzori de turaţie a roţilor, senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor, componente pentru controlul transmisiei). Divizia Bosch Rexroth a implementat o serie de proiecte de Industria 4.0 în fabrica Blaj, cum ar fi “Sistemul de Monitorizare a Productiei „sau „Soluţii inteligente pentru sudura cu laser”. Totodată s-au extins capacitatile de producție în sectorul “Solutii de mobilitate”, în special pentru senzori de oxigen şi componente pentru controlul transmisiei.

După ce în anul 2016 Bosch a inaugurat o cantină modernă în incinta fabricii, Bosch Blaj va începe construcția pentru un nou depozit şi o nouă clădire de birouri.

Cu peste 3000 de angajați în locația din Blaj, Bosch își propune și pentru anul 2018 o creștere a numărului de angajați. Printre beneficiile oferite de către companie se numără: pachet de relocare sau transport, tichete de masă și cadou, reduceri la achiziţionarea de produse Bosch, cabinet medical în incinta locației, asigurare medicală, cantină cu prețuri subvenționate, dezvoltare continuă prin organizarea de training-uri, workshop-uri şi teambuilding-uri, activităţi after work organizate prin programul Living în Blaj, evenimente precum Ziua Familiei, Ziua Porţilor Deschise, festivalul Blaj aLive, fun after work – activităţi sportive etc.

În această lună Bosch caută candidați pentru pozițiile disponibile: Payroll and administrative Specialist, dar și candidați tehnici pentru Production Engineer, Process Engineer, Production Support Engineer, Quality Engineer etc. Aplica online la adresa de email: recrutare@bosch.com ! Mai multe detalii pe portalul de joburi www.bosch-career.ro !

În România, Grupul Bosch își desfășoară activitatea pe 4 piloni de dezvoltare a afacerii sale: Producție – prin cele 2 fabrici din Blaj și din Jucu, județul Cluj; Cercetare și dezvoltare – prin centrele de inginerie din Jucu și din Cluj; Sectorul Comercial – prin cele două birouri de vânzări din București ale entităților Robert Bosch SRL și BSH Electrocasnice SRL și Servicii – prin centrul de externalizare a proceselor de afaceri (Business Process Outsourcing) din Timișoara.

În locația din Blaj, Grupul Bosch își desfășoară activitatea pe 2 sectoare:

Tehnologie industrială, prin divizia Bosch Rexroth, care produce din 2007 componente de tehnică liniară și sectorul Soluții de mobilitate, prin diviziile Chassis Systems, inaugurată în 2013, care produce senzori de viteză roată și senzori de turație a arborelui cotit, folosiţi în industria auto şi Gasoline Systems, care, la finalul anului 2015, a început producția de senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor (cum ar fi senzori de oxigen şi componente pentru controlul transmisiei).

START SOMETHING BIG TODAY. Apply now.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax