Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Începe anveloparea blocurilor M din Alba Iulia, unul dintre mega-proiectele lăsate ”moștenire” de Mircea Hava lui Gabriel Pleșa

Publicat

Începe anveloparea blocurilor M din Alba Iulia, un proiect de amploare lăsat ”moștenire” de administrația lui Mircea Hava, actualei conduceri a primăriei orașului. Beneficiarii sunt locuitorii a 13 blocuri (în total 1.215 apartamente). 

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Hava, într-o postare pe contul său de Facebook. 

”Ca fiecare lucru despre care am zis că se face și s-a făcut, iată că a sosit și momentul în care blocurile M, din cartierul Cetate, urmează să fie anvelopate.

E un proiect la care am ținut foarte mult: confort pentru câteva mii de oameni și un alt aspect pentru una dintre cele mai circulate zone din municipiu.

Vorbim despre izolarea suprafețelor, înlocuirea tâmplăriei și închiderea balcoanelor, reabilitări și construiri de șarpante. În total, 1.215 apartamente din 13 blocuri de locuințe (Bloc M1-M6B, Bloc M7A-M12, Bloc 35, Bloc 62 Bloc CH1, Bloc 14A, Bloc 13B, Bloc CF11, Bloc MV1-MV7, MV2-MV12, Bloc D3-D4, Bloc D2 – D3) vor beneficia de aceste lucrări, într-un sistem de finanțare ce permite albaiulienilor eșalonarea contribuției lor pe o durată de cinci ani.

Drumul actelor, aprobărilor și obținerii fondurilor a însemnat o muncă de luni și luni de zile iar acum, așa cum e firesc, suntem la etapa în care vom vedea, cu ochiul liber felul în care avansează lucrările.

Îmi permit să apreciez, de acum, profesionalismul colegilor mei din primărie, responsabili de proiect. Și, să apreciez implicarea constructorului.

Speranța mea e legată de responsabilitatea cu care actuala echipă din administrația locală va ști să ducă la bun sfârșit acest proiect.

E obligația municipalității să trateze corect și cu băgare de seamă orice situație particulară. Mai ales că, de multe ori, între planșă și realitatea de la fața locului apar probleme care impun soluții.

Se lucrează și în Ampoi. Beneficiile se vor simți clar, iar destinatarii direcți ai acestui proiect, în valoare de 40,65 de milioane de lei, sunt albaiulienii.

Aștept să ne bucurăm toți de schimbarea estetică, în primul rând. Și la intrarea în oraș, și în inima lui” a scris fostul primar, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 19.11.2020 at 12:56

    Asa e, este proiectul la care ai tinut, cred ca vreo doua mandate. Mi-ar fi rusine sa mai gulgutesc dupa atata amar de timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax