Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe culesul viei în podgoria Jidvei. Cum poate fi achiziționat must pentru vinul de casă

Publicat

fotoJidveiAu mai rămas câteva zile până când începe culesul strugurilor de pe cele 2500 de hectare de vie ale companieI Jidvei. Încă din primăvară, o întreagă echipă de profesioniști s-a preocupat cu migală și dăruire de fiecare bob de strugure, pentru ca micii producători și gospodari să primească, în septembrie, un must de calitate.

Campania „Vin de casă din must de la Jidvei” aflată deja la a doua ediție, este o inițiativă unică în România în ceea ce privește livrarea de must micilor producători și gospodarilor din diferite localități din țară.

Cei care nu au apucat să lanseze comanda o pot face la telefon 0755 70 60 00 sau completând formularul online pe https://mustdejidvei.ro.

Soiurile disponibile sunt Fetească Regală cu Muscat Ottonel, precum și Sauvignon Blanc. Mustul ravac care va fi livrat este un must de calitate superioară, ce nu conține depuneri grosiere și materii aflate în suspensie.

După recoltarea strugurilor, mustul va fi livrat în localități din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna, și Prahova (până la Comarnic)

Cantitatea minimă pentru precomenzi este de 100 kg cu preluare din puncte fixe de distribuție în localitățile vizate, iar comenzile de minimum 200 kg sunt transportate direct la domiciliu, în limita posibilităților. Mustul este livrat împreună cu certificat de calitate, buletin de analiză și un set de recomandări pentru a veni în sprijinul gospodarului.

Cel mai bun vin de casă va fi premiat în cadrul concursului ”Vinul Casei Tale din Must de Jidvei”. Mostrele se trimit prin poștă sau curier, iar un juriu format din oameni de specialitate va desemna măiestria vinului produs în casă din mustul de Jidvei. Premiile surpriză și regulamentul ediției din acest an vor fi dezvăluite în curând!

Despre Jidvei

Jidvei (www.jidvei.ro) este cel mai mare producător de vin din România, având 2.500 de hectare de vie și crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj și Bălcaciu.

Compania Jidvei produce vinuri de origine controlată de pe Valea Târnavelor. În zona DOC  “TÂRNAVE” – sub denumirea JIDVEI se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an de medaliile obținute la competiții internaționale.

Vinurile de Jidvei au fost distinse în ultimii ani cu peste 150 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax