Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe distribuția pachetelor cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate. Ce conține un pachet și de unde se ridică

Publicat

Direcția de Asistență Socială Alba Iulia va începe miercuri distribuția pachetelor cu produse de igienă acordate în cadrul Programului Operațional de Ajutorare a Persoanelor Dezavantajate.

Este vorba despre cea de-a doua tranșă din acest an, respectiv 639 de pachete acordate în vederea creșterii calității vieții prin intensificarea sprijinului de care beneficiază persoanele dezavantajate/marginalizate.

Beneficiarii acestei forme de susținere sunt persoanele cu venit minim garantat și cele cu alocație pentru susținerea familiei.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia spun că dacă va exista excedent de pachete, acestea vor fi distribuite persoanelor/familiilor aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

Concomitent cu distribuția pachetelor acordate gratuit, asistenții medicali comunitari vor oferi  servicii de consiliere cu privire la igiena corporală și a locuințelor.

Pachetul de igienă conține: 5 periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon pentru copii, 500 ml șampon pentru adulți și 2,7 kg detergent de rufe.

Ridicarea ajutoarelor se face de la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia din Bd. Republicii, nr. 26 în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire a pachetului cu produse de igienă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate