Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe Festivalul Național „VOICES”, ediția a III-a la Alba Iulia. Premii de peste 3.000 de lei și concerte Mirabela Dauer și trupa Maxim. PROGRAMUL

Publicat

afis voices În perioada 01 – 03 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia se desfășoară a III-a ediţie a Festivalului Național „Voices”. În cadrul festivalului va avea loc Concursul Național de Interpretare Muzică Ușoară pentru Tineri și Studenți, dar și două concerte susținute de Mirabela Dauer și trupa Maxim.

În acest an componenţa juriuluiveste formată din compozitorul de şlagăre româneşti şi dirijor, Viorel Gavrilă – preşedintele juriului, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Daniela Floroian, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean, profesorul de muzică de la Liceul de Arte „Regina Maria”, Vasile Emil Repede și profesorul de pian, Eugen Hîrşu.

Premiile Festivaului „Voices”, ediția a III-a constă în acest an în Trofeul în valoare de 1500 lei, Locul I – 800 lei, Locul II – 600 lei, Locul III – 400 lei și menţiune – 200 lei.

Programul va fi dupa cum urmează:

Miercuri, 01 aprilie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studentilor – concurs la interpretare – INTRAREA LIBERĂ

Joi, 02 aprilie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenţilor – Gala Laureaților şi un concert extraordinar al interpretei Mirabela Dauer – INTRAREA LIBERĂ

Vineri, 03 aprile – ora 23:00, Club Allegria – Concert Trupa Maxim – PREŢ BILET 10 LEI, PENTRU STUDENŢI GRATUIT

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate