Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Începe lupta pentru putere în PNL. Florin Roman: 2021 este anul Congresului, partidul are nevoie de lideri puternici

Publicat

Vicepreședintele PNL, deputatul de Alba Florin Roman anunță un an tensionat pentru partid. Potrivit acestuia „2021 este anul Congresului”, iar în partid este nevoie de lideri puternici și de „o împrospătare a imaginii”.

 „2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. (…) E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, scrie Roman, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Florin Roman spune, de asemenea, că în interiorul guvernului va fi „cea mai dificilă luptă”.

„Guvernul Cîțu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În parlament se anunța o luptă pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici”, mai scrie vicepreședintele PNL.

Roman a fost unul dintre criticii lui Ludovic Orban în interiorul partidului, după negocierile purtate cu USR PLUS și UDMR pentru formarea guvernului.

Liberalii ar urma să aibă în prima parte a anului 2021 un Congres în care va fi aleasă conducerea partidului. Președintele PNL, Ludovic Orban, intenționează să candideze pentru un nou mandat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 04.01.2021 at 16:39

    Pai sigur ca va iau la 11 metri toti, pentru ca vad ca ati inceput sa populati functiile din guvern cu tot felul de prosti si habarnisti. Cat despre oamenii puternici pe care-i doreste PNL-ul, ii gasiti neaparat la concursul Strong man. Atata timp cat sunteti dirjati, nu o sa vi se dea voie sa aduceti asa ceva, chiar daca-i gasiti. Asta-i plata puterii la care ati ravnit.Ce mi-e PNL, ce mi-e PSD. V-ati ratat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax