Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe reabilitarea căminelor culturale din satele Geoagiu şi Geomal. Primarul din Stremţ: Lucrările vor fi finalizate în vara anului viitor

Publicat

primar stremt În această iarnă încep lucrările la două cămine culturale din comuna Stremţ, respectiv din satele Geoagiu şi Geomal. Primarul Traian Ştefan Popa a anunţat că Ministerul Dezvoltării Regionale a aprobat finanţarea lucrărilor de reabilitare a celor două obiective, fiind vorba despre 10 miliarde lei vechi. Clădirile sunt predate Companiei Naţionale de Investiţii, care urmează să organizeze licitaţia pentru alegerea constructorului.

Edilul comunei estimează că lucrările la cele două cămine vor fi terminate în vara anului viitor.

Primarul comunei Stremţ, Traian Ştefan Popa a spus că în câteva luni încep lucrările la căminele culturale din satele Geomal şi Geoagiu. Primăria a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru acordarea finanţării necesare pentru reabilitarea clădirilor aflate în stare de degradare.

Traian Popa a declarat în conferinţă de presă că, pentru început, având în vedere că este sezonul rece, se va începe cu lucrările de reabilitare din interior. Ministerul Dezvoltării Regionale a aprobat finanţarea lucrărilor în valoare de 1 milion de lei.

Traian Ştefan Popa speră ca lucrările să fie finalizate în perioada iulie-august 2015.

Cele două clădiri au fost predate Companiei Naţionale de Investiţii, care urmează să organizeze licitaţia pentru alegerea constructorilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax