Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe renovarea Sălii „polivalente” a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Vor fi adăugate 350 de locuri

Publicat

Aflată în pauză competițională, CSU Alba Iulia pregătește în mare secret politica de transferuri. Potrivit președintelui Bogdan Duma, noile achiziții vor fi prezentate doar pe 16 august, într-o conferință de presă. Până atunci, se fac demersuri pentru ca echipa din Cetatea Marii Uniri să poată găzdui un număr dublu de suporteri la meciurile de pe propriul teren.

La începutul lunii iunie, sala „polivalentă” a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va intra în renovare. Conform președintelui Bogdan Duma, sala va avea o capacitate de 700 de locuri (toate pe scaune).

Citește declarația președintelui Bogdan Duma, dar și alte detalii legate de echipă pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. fancsu

    luni, 27.05.2013 at 20:18

    Pe scaune? Cea mai mare porcarie! Sper sa faca o lucrare „cu cap” ,daca tot se investesc bani, iar tribunele sa fie in trepte nu ca la All Star Game, cei din randul doi si trei nu o sa vada nimic asa cum nu se vede nici din spatele panourilor. Iar o sa scrie pe cele din randul intai REZERVAT iar noi cei din randul doi si trei o sa privim ceafa celor din fata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax