Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe returul Ligii I! Vezi toate realizările albaiulienilor care evoluează pe prima scenă fotbalistică a țării

Publicat

Primăvara vine în România, nu cu primii ghiocei cum ar fi tradițional, ci cu  etapa a III-a, din returul primei divizii. Cele 18 echipe angrenate în Liga I au avut suficient timp în această iarnă să facă transferuri și să își consolideze echipele. Dar să trecem la ceea ce ne-ar interesa în Liga I: jucătorii din județul Alba care evoluează pentru echipele din Liga 1.

Cel mai prolific jucător din județul nostru este albaiulianul Gicu Grozav, fotbalistul formației Petrolul Ploiești a izbutit să facă unul din cele mai strășucitoare sezoane pe prima scenă fotbalistică a țării. După ce a fost resuscitat la Universitatea Cluj, Grozav a făcut parte din „colonia” de fotbaliști de la „U” Cluj, transferați gratuit la Petrolul Ploiești.

Vezi pe SPORT.ALBA24.RO, cât valorează jucătorii din Alba Iulia conform transfermarkt.de, dar şi ce performanţe au obţinut în 19 etape de Liga I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax