Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Începe „sezonul” asfaltărilor la Ocna Mureş. Vor fi modernizate cinci străzi şi amenajate două sensuri giratorii, din august

Publicat

Din luna august, la Ocna Mureş începe oficial „sezonul ” asfaltărilor. Cinci străzi, dar şi drumul din zona cartierului de blocuri din Uioasa de Sus până la intersecţia cu Noşlac vor intra în lucrări de asfaltare. În plan este şi amenajarea a două sensuri giratorii. Reamintim că în ultima perioadă au fost executate mai multe lucrări de modernizare a străzilor din oraş.

Cele două sensuri giratorii vor fi montate în zona „gropii de la Plus”, respectiv la intersecţia între strada Nicolae Iorga – 9 Mai – Axente sever (zona „La fieru”).

Sunt prinse pentru asfaltare străzile Mihai Eminescu, Nicolae Iorga Brazilor, 9 Mai şi strada lungă, dar şi artera de la cartierul de blocuri din Uioara de Sus până la intersecţia cu drumul spre Noşlac.

În şedinţa din iunie, consilierii locali au aprobat montarea unor indicatoare rutiere, pe şase străzi din oraş, pentru fluidizarea circulaţiei autovehiculelor pe artere care au fost supuse unor lucrări de modernizare. Este vorba despre străzile Ion Raţiu, Vasile Alecsandri, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Brazilor şi Nicolae Iorga.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax