Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Început de an cu dosare penale, pentru doi tineri din Alba Iulia: Au ignorat semnalul poliţistului, au lovit o maşină parcată şi au vrut să fugă de la locul faptei

Publicat

politia dirijare trafic / trafic dirijat Când s-au urcat în maşină nu s-au gândit că vor avea parte de atâtea „peripeţii”, care să le aducă şi dosare penale. Este vorba despre doi tineri din Alba Iulia, de 22 de ani, respectiv 26 de ani care s-au ales cu dosar penal pentru că şoferul nu a oprit la semnalul poliţistului pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, iar pe strada Vasile Goldiş a intrat într-un autoturism parcat. „Colac peste pupăză”, cei doi tineri au încercat să fugă de la locul faptei şi au alergat printre blocuri. Autoturismul condus de tânărul de 22 de ani, era neînmatriculat iar plăcuţele aplicate pe acesta erau false.

În dimineaţa zilei de 2 ianuarie, la ora 05.05, agenţi de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat.

Şoferul autoturismului a ignorat semnalul poliţistului şi şi-a continuat drumul până pe strada Vasile Goldiş unde a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism parcat.

Din autoturism au coborât două persoane care au încercat să-ţi asigure scăparea, fugind printre blocuri.

În sprijinul poliţiştilor din echipajul de poliţie rutieră au venit poliţiştii de ordine publică astfel încât cei doi fugari au fost prinşi între blocurile situate între străzile Cloşca şi Arnsberg.

Aceştia au fost identificaţi, fiind vorba despre B.M., de 22 de ani, cel care a condus autoturismul şi de fratele său, B.A.D., de 26 de ani, din Alba Iulia.

După imobilizare, cei doi tineri au avut un limbaj agresiv, i-a ameninţat pe poliţişti şi le-a adresat injurii.

Şoferul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, din verificările efectuate, a rezultat că autoturismul condus de B.M. era neînmatriculat iar plăcuţele de înmatriculate aplicate pe acesta erau false.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în data vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus reţinerea lor pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. În plus, faţă de conducătorul auto au fost reţinute şi infracţiunile de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Sâmbătă, faţă de cei doi tineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax