Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu executare pentru câteva pachete de cafea furate dintr-un magazin din Alba Iulia. Ce le-a spus hoțul, anchetatorilor

Publicat

Un bărbat care a furat mai multe pachete de cafea, dintr-un magazin din Alba Iulia și-a aflat pedeapsa. Fapta s-a petrecut în anul 2021, dar acesta a fost condamnat în luna martie a anului 2024. 

În fața anchetatorilor, bărbatul a spus că nu regretă fapta și că pe viitor va mai comite și alte furturi. În timpul judecății bărbatul nu a fost găsit pentru a fi adus în fața magistraților. 

Sentința a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, iar motivare a fost făcută publică.

A furat un bax de cafea dintr-un magazin din Alba Iulia

Fapta pentru care a fost condamnat a avut loc în data de 31 octombrie 2021. Atunci bărbatul a intrat într-un magazin din Alba Iulia.

Potrivit motivării instanței ”a luat de pe rafturi un bax conținând 12 pachete de cafea, produse pe care ulterior le-a trecut de casele de marcat fără a le achita.

Prejudiciul creat prin comiterea faptei este în cuantum de 135,48 lei și a fost recuperat integral prin restituirea bunurilor”, se arată în motivarea instanței.

Tupeu de hoț

Fiind audiat în faza urmăririi penale, inculpatul a recunoscut comiterea infracțiunii și a precizat că nu o regretă, intenționând ca și pe viitor să comită astfel de fapte.

În faza de judecată, în pofida multiplelor modalităţi la care a apelat instanţa pentru aducerea inculpatului în faţa instanţei, acesta nu a putut fi audiat, au notat magistrații.

Închisoare cu executare

Magistrații au considerat că bărbatul trebuie condamnat la închisoare cu executare. Pentru fapta sa, în data 7 martie 2024, la pedeapsa de 7 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    luni, 11.03.2024 at 15:42

    Pentru un bax de cafea, proces pe durata a aproape 4 ani .La cei care fură cu tirul cât ar dura un proces până la final ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax