Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu executare pentru un bărbat din Alba Iulia care a vrut să își omoare fosta soție. A dat dovadă de o violență extremă

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba Iulia a fost condamnat recent pentru tentativă de omor, după ce într-o noapte a vrut să își ucidă fosta soție. Acesta și-a atacat fosta nevastă, chiar în fața blocului unde femeia locuia, de când se desparțise de bărbat.

Atacul s-a produs în data de 23 decembrie 2022, iar în 31 mai 2023, magistrații Tribunalului Alba au dat o primă decizie în acest caz. 

În total bărbatul a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare care se va executa în detenţie. Acesta este deja încarcerat la Aiud.

De asemenea bărbatul a mai fost obligat la plata a 50.000 de euro cu titlul de daune morale față de fosta nevastă.

A fost vorba despre o tentativă de omor, pe fondul geloziei și al consumului de alcool.

La momentul trimiterii în judecată, magistrații au făcut public modul în care s-a petrecut atacul. Potrivit motivării instanței, bărbatul a lovit-o cu un cuțit în zona capului, cuțit care s-a rupt în urma atacului.

Mai mult de atât, a lovit-o cu o sticlă de bere în cap, și a călcat-o peste față până femeia nu a mai putut striga de durere.

Cei doi au fost căsătoriți timp de mai bine de 12 ani, însă datorită unor neînțelegeri, survenite pe fondul jocurilor de noroc practicate de bărbat și certurilor intervenite între soți din această cauză, în anul 2021, luna noiembrie, a-a produs divorțul între cei doi.

Bărbatul nu a suportat separarea, iar femeia chiar a cerut un ordin de protecție pe numele său. Ordinul a fost emis iar bărbatul nu avea voie să se apropie de ea la mai puțin de 150 de metri.

Însă, fără o măsură reală care să nu îi permită să facă acest lucru, în data de 23 decembrie 2022, bărbatul, după ce a băut bine cu mai mulți prieteni s-a decis să o viziteze pe femeie.

Acțiunea bărbatului a fost descrisă de procurori, dar si de femeie. Acesta doar ce coborâse dintr-un traxi, în jurul orei 23.30 și ducea mai multe sacoșe cu produse în apartament.

Atunci și-a făcut apariția și fostul soț.

A lovit-o cu putere cu o sticlă de bere în cap, apoi după ce femeia a căzut la pământ a lovit-o de două ori cu un cuțit în cap. Nu s-a oprit nici după ce femeia urla de durere și a lovit-o cu picioarele în zona gurii până când aceasta nu a mai fost în stare să strige de durere.

”Într-un timp foarte scurt de la depistarea inculpatului, „din 2 pași”, după relatarea victimei cu ocazia ascultării sale de către procurorul criminalist la data de 04.01.2023, acesta a fost lângă ea și a declanșat atacul asupra sa.

Victima a încercat în extrem de scurtul timp avut la dispoziție să îl determine pe agresor să o lase în pace, cerându-i, inclusiv în timp ce atacul era în desfășurare, să o lase în pace de dragul fetiței lor și apărându-se de lovituri cu mâinile.

Inculpatul a doborât victima la pământ, a lovit-o și a călcat-o intenționat pe față de mai multe ori cu piciorul, pe lângă loviturile cu sticla de bere și de cuțit în cap deși victima a menționat fetița minoră inculpatului, chiar și în timp ce acesta o lovea, în scopul cruțării vieții sale.

Inculpatul a replicat în schimb „acum nu mai contează fata” continuându-și agresiunea.

Profitând de un moment scurt în care ploaia de lovituri părea contenită, persoana vătămată a apucat să se ridice de la pământ, dar a fost ajunsă de inculpat și trântită din nou, lovită în cap și în față în timp ce victima continua să implore să îi cruțe viața de dragul fetei lor minore (repeta în continuu „fata, fata..”) până ce i s-a umplut gura de sânge și nu a mai putut vorbi”, se arată în motivarea instanței.

Momentan decizia magistraților Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria Cristea

    luni, 05.06.2023 at 15:06

    Foarte puțin pentru ceea ce a făcut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax