Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu suspendare în dosarul de şantaj privind o companie de lactate din Alba. Decizie la Judecătoria Alba Iulia

Publicat

judecat santaj albalact Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Iaşi care este judecat pentru şantaj la Alba Iulia, după ce a cerut bani reprezentanţilor unei companii producătoare de lactate din Alba, a flat prima decizie la Judecătorie. Mihai Bogdan Ioniţă din Iaşi a primit închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Reamintim că, din cercetările poliţiştilor, a rezultat că, în perioada  17-27 august 2014, reprezentanţii unei fabrici de produse lactate din judeţul Alba au primit mai multe mail-uri prin care o persoană solicita suma de 1.570 lei, ameninţând că, în caz contrar, va sesiza mass-media cu privire la faptul că, într-o cutie de lapte UHT, a găsit o larvă, iar ulterior consumului s-a îmbolnăvit.

Reprezentanţii fabricii au sesizat poliţia, iar în urma cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea lui I.M.B., un bărbat în vârstă de 32 de ani (la data anchetei) din Iaşi, care a expediat emailurile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba şi poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au organizat un flagrant, în municipiul Iaşi, ocazie cu care I.M.B. a fost surprins în timp ce primea suma de 1.570 lei de la un reprezentant al fabricii de produse lactate.

Omul a fost reţinut, însă magistraţii au decis măsura controlului judiciar. Pedeapsa maximă este 7 ani de închisoare.

Judecătoria Alba Iulia l-a condamnat în 1 iulie 2015 la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi a dispus restituirea către partea civilă a sumei de 1570 lei. Totodată, a respins acţiunea civilă, ca neîntemeiată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax