Connect with us
Publicitate

AIUD

Închisoare pentru un bărbat din Aiud care a amenințat cu moartea și a aruncat cu un topor după polițiști: ”Vă tai! Vă omor!”

Publicat

politie noaptea

”Vă tai! Vă omor! Vă arăt eu vouă! Vă fac bucățele!”, au fost amenințările unui bărbat din Aiud, către un echipaj de poliție care a intervenit în urma unui apel la 112, în care se preciza că bărbatul este beat și face scandal. 

Mai mult, chiar dacă oamenii legii au încercat să îl calmeze pe bărbat acesta nu s-a potolit și a luat un topor pe care l-a aruncat în mașina de poliție. 

Faptele s-au petrecut în 20 octombrie 2020, iar câteva luni mai târziu, în data de 7 ianurie 2021, magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pe Andrei P.I., în vârstă de 32 de ani, la închisoare cu executare pentru ultraj. 

Unul dintre polițiștii implicați a cerut instanței să fie înștiințat personal dacă bărbatul este eliberat sau evadează din penitenciar.

Ce s-a întâmplat

Potrivit motivării instanței, în data de 20 octombrie 2020, în jurul orei 19:00, fosta iubită a bărbatului a sunat la 112 și a reclamat faptul că acesta se află la domiciliul ei, în stare de ebrietate, și face scandal.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în curtea casei fostei iubite și i-au solicitat să părăsească imobilul.

Bărbatul a ieșit din curte, dar pe stradă a început să devină agresiv și să adreseze amenințări ca adresa polițiștilor, mai exact, le-a spus: ”Vă tai! Vă omor! Vă arăt eu vouă! Vă fac bucățele!”. se arată în motivarea instanței.

Apoi a intrat în casă.

Polițiștii s-au urcat în autospeciala de poliție, au întors și s-au deplasat spre domiciliul bărbatului, pentru a discuta cu acesta și pentru a aplana starea conflictuală izbucnită între el și fosta sa concubină, se mai arată în documentul citat.

În acel moment bărbatul a luat un topor, iar când polițiștii au oprit mașina în fața curții, acesta a aruncat cu toporul în autospecială.

După bărbatul a fugit, dar fost prins de luptătorii de la SAS care au fost cemați să intervină.

Pedeapsa

Inculpatul, Andrei P.I., a fost condamnat în data de 7 ianuarie 2021, la pedeapsa de un an și trei luni de închisoare pentru ultraj, însă pedeapsa nu a fost definitivă.

Pe 13 ianuarie, bărbatul a făcut apel, iar dosarul va ajunge pe rolul instanței superioare, unde se va da o hotărâre definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax