Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare pentru un bărbat din Alba care a evadat din arest la domiciliu și a mers la furat. Prada: 9 dolari și un Iphone 5

Publicat

politie mascati

Un bărbat din Ocna Mure care a evadat din arest la domiciliu și a mers la furat, a fost condamnat la închisoare cu executare. Fapta s-a petrecut în vara anului 2023, mai exact în luna iulie. 

O decizie la Judecătoria Aiud a venit în data de 15 decembrie 2023. Bărbatul se află în arest la Penitenciarul Aiud.

Motivul pentru care a evadat din arest la domiciliu este o datorie. Mai exact, în fața anchetatorilor a menționat că proprietarul casei (care se afla în penitenciar) îi datorează 16000 euro şi un ceas din aur Rolex.

Modul în care a acționat bărbatul

Bărbatul a plecat din locuința în care era arestat la domiciliu, în Ocna Mureș. Acesta a mers la blocul de locuințe în care locuia persoana vătămată. Și a mers în podul blocului.

Ajuns în podul imobilului, inculpatul a desfăcut câteva scânduri ale acoperişului, situate în proximitatea geamului de la baia locuinţei persoanei vătămate, a îndepărtat plasa pentru insecte şi a pătruns în locuinţă pe acest geam, moment în care, prin acţionarea geamului, a dislocat cabina de duş amplasată în imediata apropiere.

După ce a ajuns în locuință a căutat bunuri pentru a le lua. Însă a găsit doar 9 dolari și un Iphone 5. De asemenea a mai furat și două chei cu care a deschis ușa locuinței.

Anchetatorii au dat rapid de urma bărbatului, după ce furtul a fost raportat.

Magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pentru evadare și furt calificat. Drept urmare, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă totală de 2 ani şi 8 luni închisoare.

Momentan decizia nu este definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax