Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident feroviar în Alba: Uşa de acces a unui vagon al trenului Cluj-Napoca – Bucureşti, smulsă de un utilaj în gara Bărăbanț

Publicat

Uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj-Napoca – Bucureşti Nord a fost smulsă marţi, la ieşire din staţia Bărăbanţ, de un utilaj feroviar care lucra la infrastructura feroviară pe linia alăturată, a anunţat marţi CFR Călători.

„Astăzi, 8 august 2023, la ieşire din staţia Bărăbanţ, un utilaj feroviar care se afla şi lucra la infrastructura feroviară a intrat în gabaritul de trecere agăţând şi smulgând uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj-Napoca – Bucureşti Nord, care circulă pe linia alăturată. Menţionăm că uşa de acces este culisantă cu acţionare digitală, iar deschiderea acesteia este posibilă numai pe timpul staţionării trenului”, se precizează într-un comunicat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, şeful de tren se află în vagonul în cauză şi asigură siguranţa pasagerilor pentru evitarea eventualelor probleme.

Demersurile de constatare a incidentului s-au realizat în staţia Vinţu de Jos de unde trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute, urmând ca vagonul să fie înlocuit în staţia Simeria.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax