Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident grav, filmat într-o școală din Prahova. O profesoară, batjocorită de doi elevi de 13 ani. Reacția Ministerului Educației

Publicat

Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă vizându-i pe doi elevi de 13 ani, de la o şcoală din localitatea Valea Doftanei, după apariția în spațiul public a unor imagini petrecute într-o școală din județ.

Cei doi au hărţuit sexual o profesoară, au filmat totul, iar imaginile au apărut în mediul online. Clipurile au fost postate de publicatia phonline.ro.

În imagini se vede un elev care mimează gesturi cu tentă sexuală. Un al doilea elev fumează și îi suflă fumul în față acesteia, în timp ce o agresează și el.

Profesoara de limba engleză nu reacționează în primă fază, însă elevul încearcă chiar să îi ridice fusta, încurajat de ceilalți colegi.

Un alt elev apare în imagini, și acesta făcând gesturi obscene și violente. Filmarea este făcută de către un alt elev care îl instigă pe protagonist să facă și mai multe acte jignitoare și batjocoritoare la adresa profesoarei.

Profesoara este umilită și pare că nu știe cum să reacționeze.

YouTube video

Ministerul Educației a reacționat după ce poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă care îi vizează pe doi elevi de 13 ani acuzați de ultraj.

Într-o informare de presă, ministerul Educației spune că ministerul a fost informat despre incident și că “a demarat discuții în contextul situaților de violență din mediul școlar”.

Ministerul Educației anunță că “a demarat discuții cu reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții pentru a identifica soluții de îmbunătățire a procesului de prevenție și de intervenție în situații de violență în mediul școlar”.

Este un alt scandal, după cel în care o profesoară de japoneză dintr-un liceu bucureștean a fost înjunghiată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dany

    vineri, 07.04.2023 at 21:37

    Astea sunt urmările exprimării libere a tinerilor. Niște mucosi ajung sa își bata joc de un om care a urmat o școală.

  2. irina

    duminică, 09.04.2023 at 16:01

    părinții eroilor din imagine nu au intrat în pământ de rușine pentru ca respectul se învață în cei 7 ani de acasă! în secunda 2 părinții trebuiau chemați la ȘCOALĂ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax