Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Maşină a DSP Alba, avariată după ce un copac s-a prăbuşit. O ţeavă de gaz a fost fisurată. Incident în curtea spitalului din Alba Iulia

Publicat

19126060_1175383745941483_165432564_o Un incident s-a petrecut marţi seara în curtea Spitalului Judeţean Alba. Un copac a căzut peste o maşină parcată. Şi o ţeavă de gaz a fost fisurată, astfel că la faţa locului a fost nevoie şi de intervenţia echipei de la operatorul de gaze naturale.

Potrivit ISU Alba, la faţa locului au acţionat şi pompierii de la Detaşamentul Alba Iulia, pentru îndepărtarea copacului de pe maşină şi asigurare măsuri de siguranţă.

UPDATE: Maşina avariată este o Dacia Logan şi aparţine Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Incidentul s-a petrecut lângă sediul instituţiei, aflat în curtea spitalului. Nu au fost persoane rănite.

YouTube video

A mai fost avariat un dispozitiv de răcire a aerului montat pe clădirea instituţiei.

copac prabusit DSP

Potrivit DSP Alba, maşina era asigurată, astfel că paguba va fi recuperată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika Fara Frika de Lege si Politica

    vineri, 16.06.2017 at 00:16

    hoarte bine ca o picat pe masina de la dsv alba ca cei de la dsv nu fac controale la supermarketuri ce ne da bombe si otravauri si nici la apa ctta ce ne da rugina si namol !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax