Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident în Munţii Apuseni. Un bărbat a murit şi altul a fost rănit grav, în timp ce tăiau un copac

Publicat

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit grav, în timp ce tăiau un copac în localitatea Valea Lupşii, comuna Lupşa (judeţul Alba), în Munţii Apuseni. Incidentul s-a petrecut joi după-masa.

Din primele informaţii, trei bărbaţi au încercat să taie un arbore dintr-o gospodărie din satul Valea Lupşii. Victima, de 75 de ani, din localitate şi încă un bărbat, de 62 de ani asigurau copacul cu o funie, în timp ce ginerele bătrânului care a decedat tăia arborele cu motofierăstrăul. Tragedia s-a produs în momentul în care copacul a căzut peste cei doi bărbaţi în vârstă.

Familia i-a transportat la spital, fără să apeleze la ambulanţă ori poliţie, bătrânul de 75 de ani decedând din cauza leziunilor, la unitatea medicală din Cîmpeni. Bărbatul de 62 de ani a suferit răni grave – traumatism cranio-cerebral acut, cu sindrom de hipertensiune intracraniană şi fractură parietală, fiind necesară transportarea acestuia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru cercetări, joi, după ora 19.30.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „În data de 22.12.2011 , ora 19.15, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această zi, în jurul orelor 15.30, pe raza localităţii Valea Lupşii a avut loc un eveniment soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că C.N.I., de 37 de ani, din Valea Lupşii, a tăiat cu un motofierăstrău un arbore din grădina personală, ajutat fiind de C.I., de 75 de ani, şi G.E, de 62 de ani, din aceeaşi localitate, care, cu o cordelină, încercau să direcţioneze căderea arborelui.

În cădere, arborele i-a surprins pe cei doi, provocându-le leziuni corporale, fiind transportaţi imediat de către C.N.I., cu autoturismul personal, la Spitalul Orăşenesc din Cîmpeni, unde, în jurul orei 18.00, bărbatul de 75 de ani a decedat.

GF.E. a fost diagnosticat şi transferat pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Judeţean Alba.

În cauză, faţă de C.N.I. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax