Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident într-o familie din Gârbova: Un bărbat și-a bătut tatăl. Poliția a intervenit după un apel de urgență la 112

Publicat

O serie de discuții contradictorii au dus la un scandal într-o familie din comuna Gârbova, județul Alba. Incidentul s-a produs vineri, 5 ianuarie 2024, dar a fost comunicat de oamenii legii, duminică 7 ianuarie, în buletinul de presă. 

Din câte se pare discuțiile dintre un bărbat și tatăl său au escaladat, iar fiul și-a atacat părintele. În urma scandalului, a fost nevoie de intervenția poliției, după un apel la 112.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 ianuarie 2024, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la o locuință din comuna Gârbova a avut loc un scandal.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 39 de ani l-ar fi agresat pe tatăl său, în vârstă de 62 de ani.

Față de agresor, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, iar ulterior au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax