Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident într-un magazin din Alba Iulia: Un bărbat prins la furat și-a dat pantalonii jos în fața vânzătoarelor. Ce a urmat

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, în vârstă de 48 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la furat de către vânzătoarele unui magazin de pe Bulevardul Transilvaniei din oraș. 

Mai mult de atât, după ce a fost prins cu produsele, acesta și-a dat jos pantalonii, în fața vânzătoarelor. Femeile au anunțat poliția, iar oamenii legii l-au identificat și reținut pe bărbat. 

Joi, 15 decembrie bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din Alba Iulia. Cazul a fost transmis de IPJ Alba, în cadrul unui comunicat de presă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 decembrie 2022, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de furt și ultraj contra bunelor moravuri.

În după amiaza zilei de 14 decembrie, bărbatul ar fi sustras mai multe produse alimentare de pe rafturile unui magazin din Alba Iulia, iar în momentul în care a fost depistat de către reprezentanții magazinului s-ar fi manifestat în mod indecent.

În cursul zilei de azi, 15 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax