Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident între culegătorii de ciuperci la Oaşa: Un bărbat din Gorj a reclamat că a fost ameninţat cu un pistol şi i-au fost tăiate cauciucurile de la maşină. Audieri la Sebeş

Publicat

pol

Un incident produs marţi în zona barajului Oaşa a intrat în atenţia Poliţiei după ce un bărbat de 35 de ani din Gorj a reclamat că i-au fost tăiate cu un cuţit cauciucurile de la maşină şi că a fost ameninţat cu un obiect, posibil pistol cu bile de cauciuc. Oamenii legii au stabilit că acest confluct a fost legat de culesul de ciuperci din zonă şi desfăşoară audieri la Poliţia Sebeş.

Marţi, 5 august, la ora 7.20, poliţiştii Postului de Poliţie Șugag au fost sesizaţi prin 112, de către C.L., de 35 de ani, din comuna Prigoria judeţul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona barajului Oaşa împreună cu soţia sa, doui bărbaţi i-au tăiat cu un cuțit cauciucul autoturismului cu care se deplasa.

C.L. a reclamat şi că a fost ameninţat cu un obiect, posibil un pistol cu bile de cauciuc, după care cele două persoane au părăsit locul faptei într-un autoturism de culoare roșie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între C.L. şi V.A.C., de 17 ani, din comuna Pianu de Jos, ar fi avut loc un conflict legat de culesul de ciuperci din zonă.

Până în prezent nu s-a stabilit dacă obiectul folosit pentru ameninţare a fost o armă reală, la faţa locului nefiind identificate urme de folosire a vreunei arme.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în prezent persoanele implicate în conflict fiind audiate la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax