Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident la Curtea de Apel Alba Iulia. Interlopul Stripăru, dus la spital după ce s-a lovit în timpul transportului

Publicat

m

Incident la intrarea în sediul Curţii de Apel Alba Iulia, avându-l ca personaj principal pe Crăciun Marius, zis ”Stripăru”, suspect într-un dosar de trafic de droguri. 

În momentul în care a ajuns în spatele instituţiei din Alba Iulia, pe unde se face accesul persoanelor arestate, după ce a fost dat jos din maşina poliţiei, acesta a acuzat că s-a lovit în timpul deplasării. Se pare că s-ar fi lovit la cap, după ce şoferul dubei de poliţie a pus o frână. 

A fost chemată o salvare care l-a preluat pe arestat şi l-a transportat, sub paza poliţiei, la serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean.

După ce a primit tratamentul de rigoare, Marius Crăciun a fost adus la instanţa de judecată, unde magistratul cauzei a anulat mandatul de arest preventiv emis pe numele acestuia şi a decis să îl plaseze sub control judiciar. Decizia judecătorului nu are legătură cu incidentul din duba poliţiei.

Stripăru, considerat un fost locotentent al lui Ion Clămparu, a fost adus ieri, din arestul IPJ Sibiu, la Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi judecat mandatul de arest preventiv emis pe numele său de către Tribunalul Sibiu.

Marius Crăciun a fost arestat în 31 mai 2019 fiind suspect de introducerea în ţară a unor droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă din Sibiu, a contestat mandatul, iar dosarul s-a mutat la Curtea de Apel.

Sursă: Adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax