Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Incident la Oarda de Jos: Cu maşina în gard, din cauza aburilor băuturii

Publicat

În noaptea de joi spre vineri, cu „alcool la bord”, un bărbat din Alba Iulia a ajuns cu maşina într-un gard din Oarda de Jos. Este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentul s-a petrecut la ora 1.00 noaptea, când Poliţia Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unui imobil situat pe strada Garoafelor, din Oarda de Jos. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că S.E.C. (37 de ani), din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în gardul imobilului.

Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, astfel că nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. A fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Faţă de S.E.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax