Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident la secţia de votare din Valea Lungă: O femeie a plecat cu ştampila acasă

Publicat

stampila vot

O femeie din Valea Lungă a uitat să mai înapoieze ştampila, după ce a ieşit din cabina unde a votat şi a plecat acasă. Reprezentanţii secţiei de votare din localitate au sesizat poliţia. Oamenii legii au depistat obiectul pierdut, procesul de votare nefiind întrerupt.

La data de 10 iunie, ora 8.40 poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, au fost sesizaţi de către preşedintele Secţiei de votare nr. 1 – Valea Lungă, cu privire la faptul că, la ora 8.39 a constatat lipsa unei ştampile cu însemnul ,,VOTAT”.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, a fost identificată M.A., în vârstă de 65 de ani, din comuna Valea Lungă, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că femeia, după exercitarea dreptului la vot, fără intenţia de a frauda procesul electoral, a introdus ştampila în suportul pentru ochelari şi s-a deplasat la domiciliu.

Stampila a fost predată preşedintelui secţiei de votare, iar în urma incidentului, procesul de votare nu a fost întrerupt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vali

    duminică, 10.06.2012 at 12:36

    ma rog … si cei din comisie nu au fost atenti sa li se inapoieze stampila la returnarea cartii de identitate ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax